Olympus: Perspective Playground

Van 28 oktober tot 25 november vindt de ‘Perspective Playground, Explore the Art of Image’ plaats in het Palais de Tokyo in Parijs. Dit is een uniek artistiek concept door Olympus.

Perspective Playground

Drie sectoren van Olympus

Olympus is niet enkel bekend in de fotografiewereld, maar ook in de audio- en medische wereld is het een gevestigde waarde. Deze drie sectoren worden dan ook op unieke wijze gecombineerd zodat je als bezoeker wordt ondergedompeld in alles waar Olympus voor staat.

“Perspective Playground is het eerst foto-evenement dat de expertise van de drie sectoren van Olympus samenbrengt: medische systemen, wetenschappelijke oplossingen en Beeld&Geluid.” Vertelt Didier Quilain, voorzitter van Olympus Frankrijk.

Fotografische reis

Internationale kunstenaars hebben verschillende kunstwerken gerealiseerd die perfect in het Palais de Tokyo passen. Ze bezorgen je een unieke emotionele en fotografische ervaring. Er zijn zowel kleurrijke, minimalistische, grafische of geometrische kunstwerken aanwezig. Elk werk draagt de visie van de kunstenaar mee en specifieker de visie van de kunstenaar op het beeld.

Tijdens je bezoek krijg je een OM-D of PEN camera van Olympus, die zal je zeker nodig hebben om de ruimtes uit te kammen en de vele creaties te ontdekken.

Specials

Naast de vele kunstwerken zijn er ook een paar unieke installaties te bewonderen en beleven.

Het alom bekende 3D-huis van Leigh Sachwitz, INSIDEOUT, kan je helemaal verkennen.

In de levensgrote caleidoscoop van de architecten van A2arquitectos kan je spelen en op avontuur trekken doe je in de recreatieve en kleurrijke installaties van de straatkunstenaar Maser.

Gedurende het hele evenement zal je getrakteerd worden op artistieke performances en leuke lichtsessies.

Perspective Playground

Details

Wil je graag een kijkje gaan nemen? Dat kan nog elke dag van – 12u ’s middags tot 24u ’s nachts – tot 25 november 2015, behalve op een dinsdag. De toegang is betalend.

Palais de Tokyo
13, avenue du Président Wilson
75 116 Parijs

www.perspectiveplayground.com

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.