Sony introduceert de compacte 50x Super Zoom Cyber-shot HX350

Net zoals andere merken richt Sony op de markt met compacte camera’s zoals een Cyber-Shot camera. Daar komt sinds vandaag een nieuwe telg bij, de Cyber-Shot HX350. Deze nieuwe Super Zoom Cyber-Shot heeft de looks van een DSLR, maar de omvang van een compacte camera.

Sony Cyber-Shot HX350

Vaste lens

Aangezien het om een compacte camera gaat en niet over een DSLR krijgt de HX350 een krachtige 50x Super Zoom lens mee. De ZEISS Vario-Sonnar T-lens is enorm krachtig en biedt een bereik van 24mm groothoek tot 1200mm supertelefoto (in 35mm-formaat) aan. Clear Image Zoom verdubbelt de maximale vergroting tot 100x.

De Cyber-shot HX350 heeft veel opnamefuncties. Er is een manuele ring voor soepele aanpassing van de zoom/focus en een eenvoudig te bedienen modusschijf. Een instelbare knop voor snelle aanpassing van instellingen hebben ze ook toegevoegd. Dankzij de volledige P/A/S/M-controle zijn alle belichtingsopties gemakkelijk te gebruiken voor schitterende foto’s en Full HD-video’s. Voor mensen die graag filmen is de 24p opnamemodus interessant.

Sony Cyber-Shot HX350

Kantelbaar LCD-scherm

Je kan gewoon door een elektronische zoeker kijken, net zoals bij een DSLR er een zoeker aanwezig is, of je kan kiezen om alles te fotograferen door een kantelbaar LCD-scherm van 7,5cm met 921K dots.

Prijs en beschikbaarheid

Net te laat voor onder de kerstboom of als nieuwjaarscadeau, maar de Sony Cyber-Shot HX350 zal beschikbaar zijn vanaf januari 2017 voor de adviesprijs van €450,-

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.