Sony breidt full-frame gamma uit met FE 24-105mm f/4.0 G OSS

Een compacte lens met veel mogelijkheden, dat is waar elke fotograaf naar op zoek is. Dat is ook Sony niet ontgaan en daarom brengen ze nu de FE 24-105mm f/4.0 G OSS standaard zoomlens op de markt.

Sony FE 24-105mm f/4.0 G OSS standaardzoomlens

G Lens-beeldprestaties

Sony heeft er weer een nieuw full-frame E-mount objectief bij: de FE24-105mm f/4.0 G OSS standaard zoom. De kwaliteit zal zeker voldoen aan de strenge eisen van fotografen. De lens is veelzijdig en inzetbaar in verschillende soorten fotografie zoals landschappen, portretten en bruiloften.

De autofocusmogelijkheden zijn snel, nauwkeurig en stil bij zowel foto- als video-opnamen waardoor deze lens een ideale aanvulling is op de al bestaande lenzen.

De lens biedt hoogwaardige scherpte van hoek tot hoek over het volledige zoombereik. Daar bovenop krijg je een mooi bokeh dankzij een rond diafragma dat we al kennen van andere professionele Sony lenzen.

Sony maakt gebruik van een geavanceerd optische ontwerp met vier asferische lenselementen, waarvan twee geavanceerd asferische lenzen. Samen met drie ED-glaselementen wordt chromatische aberratie geminimaliseerd. Zoals we bij veel lenzen in het professionele circuit zien, wordt er ook een Nano AR-coating voorzien om schittering en spiegeling te minimaliseren.

Geavanceerd scherpstellen

De nieuwe standaardzoomlens van Sony maakt gebruik van een DDSSM-systeem dat zorgt voor een snelle, stille en exacte scherpstelling. Het dubbele motorsysteem versnelt de scherpstelling zodat plotse bewegingen toch goed kunnen worden vastgelegd.

Combineer dat met constante f/4.0 diafragma over heel het zoombereik en je weet dat dit een goeie keuze is voor al je foto- en video-opnamen.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony FE 24-105mm f/4.0 G OSS standaardzoomlens is beschikbaar vanaf november 2017 voor de adviesprijs van €1.350,-

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.