Sony stelt A99 II voor

Met de A99 heeft Sony al een sterke full-frame camera heeft de markt, daar komt nu versterking bij met de update in 2016. Sony lanceert de A99 II met een 42,2 megapixel full-frame beeldsensor, een nieuw beeldstabilisatiesysteem en een nieuw scherpstellingssysteem.

Sony A99 II

Verbeterd in alle opzichten

De sensor van de A99 werd vervangen door een nieuwe Exmor R CMOS sensor met back-illumination en koperen verbindingen. Voorheen was dat een sensor met aluminium verbindingen. Met de nieuwe sensor is de A99 II in staat om maximaal ISO 102.400 te gebruiken.

Het nieuwe hybride scherpstellingssysteem heeft fase-detectie, 79 dedicated crosstype autofocuspunten en nog eens 399 autofocuspunten die zo goed als heel de sensor innemen. Zoals je al kan raden is de scherpstelling uitermate accuraat. Dankzij de sensor met back-illumination kan je zelfs scherpstellen met een lichtmeting van EV-4!

De nieuwe beeldstabilisatie en sluiter werken samen om de beste beelden te kunnen maken. Zo kan je 12 beelden per seconde maken met geactiveerde scherpstelling, combineer dit met een vijf-assige beeldstabilisatie en je weet dat al je foto’s haarscherp zullen zijn.

Prijs en beschikbaarheid

Vanaf november 2016 kan je de Sony A99 II kopen voor een adviesprijs van €3.600,-

 

 

 

Pin It

Eén reactie:

  1. Pingback:Wij gingen een kijkje nemen op Photokina 2016 - CameraCheck

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.