Ook Olympus komt met een actiecamera

Olympus heeft al een reeks camera’s die mee kunnen op je meest avontuurlijke trips. Om die trips nu naar een ongekende hoogte te brengen komt Olympus nu met de Stylus Though TG-Tracker op de proppen.

Olympus Stylus Though TG-Tracker

Eerste actiecamera, maar direct sterk uitgerust

De Olympus Stylus Though TG-Tracker is uitgerust met een aantal sensoren zoals een accelerometer, barometer, thermometer, kompas en versnellingsmeter. Natuurlijk werd ook een GPS antenne geïntegreerd om een locatie toe te voegen aan je foto’s en video’s.

Alle verzamelde gegevens kunnen worden getoond op de Image Track-app van Olympus.

Om te kunnen concurreren met bestaande actiecamera’s zoals de gekende GoPro’s of de TomTom Bandit heeft de camera ook nog een vijfassige beeldstabilisatie meegekregen wat ervoor zorgt dat je beelden veel scherper zullen zijn.

Met een beeldhoek van 204 graden en een maximaal diafragma van f/2.0 maak je de meest unieke beelden met de Olympus Stylus Though TG-Tracker.

Net zoals de andere Though camera’s is ook de TG-Tracker bestand tegen water, wind en stof. Je kan ermee gaan duiken tot ongeveer 30m diep. IJzige temperaturen tot -10°C kan de TG-Tracker ook doorstaan.

Uiteraard heeft Olympus er ook aan gedacht om video in de ultra hoge 4K-definitie toe te voegen aan hun nieuwste telg in de Though reeks. Zo kan je je avonturen nog beter weergeven bij vrienden of familie.

Olympus Stylus Though TG-Tracker Accessoires

Prijs en beschikbaarheid

Olympus start de verkoop in juli 2016 voor een adviesprijs van €349,-

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.