Olympus toont de OM-D E-M10 Mark II Limited Edition

De nieuwste telg van Olympus biedt dezelfde hoogtechnologische snufjes als zijn ‘gewone’ versie, de OM-D E-M10 Mark II maar onderscheidt zich door zijn uitzonderlijk design. De unieke Fox Brown kleur en zijn textuur alleen al maken van deze camera een echt verzamelstuk.

Olympus OM-D E-M10 Mark II Limited Edition

Retro is terug

Olympus is met de limited edition niet aan zijn proefstuk toe, we zagen eerder al een speciale retro uitvoering van de Olympus OM-D E-M5 Mark II. Voor de uitvoering van de OM-D E-M10 Mark II koos Olympus voor een premium lederen band en een bijpassende zilverkleurige lensdop. Wereldwijd zullen er maar 3.500 verkocht worden, dus snel zijn is de boodschap!

Het retro ontwerp werd niet beperkt tot de camera zelf; Wil je het full option pakket, dan kan je nog kiezen uit een premium OM-D schoudertas gemaakt van bruin leer of de OM-D Mini schoudertas. Verder heeft Olympus nog wat andere accessoires voor handen die in het bruin leder te verkrijgen zijn.

Specificaties

De Olympus OM-D E-M10 Mark II Limited Edition heeft geen nieuwe specificatie meegekregen tegenover de ‘gewone’ versie, ook alle Micro Four Thirds-lenzen van Olympus worden ondersteunt. Zo hoef je niet beperkt te zijn in de mogelijkheden van deze retro krachtpatser.

Olympus Retro Accessoires

Prijs en beschikbaarheid

De Olympus OM-D E-M10 Mark II Limited Edition is beperkt verkrijgbaar in combinatie met de M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ Pancake Zoom lens voor de adviesprijs van €899.99,-

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.