Nikon kondigt nieuw collectief voor Europese bruiloften aan

Bij Nikon hebben ze lokale teams van deskundige trouwfotografen en influencers samengebracht om een overzicht van de huidige en toekomstige bruiloftstrends en stijlen van bruidsfotografie te maken. Elk team wordt samengesteld door professionals in eenzelfde regio.

Nikon Bruiloften

De oprichters

In het Verenigd Koninkrijk zijn de oprichters Ross Harvey, trouwfotograaf, en Louise Beukes, redactrice van B.LOVED. Voor Italië zijn dat Nadia Meli, trouwfotografe, en Elena Saia, de oprichtster van Wedding Wonderland. Chloé Lapeyssonnie, trouwfotografe, en Nessa Buonomo, oprichtster van La Mariée Aux Pieds Nus, vertegenwoordigen Frankrijk. Tot slot zijn er nog Simona Smrcková en Kamil Saliba, trouwfotografen, en Lucia Spišáková, redactrice voor Originalni Svatba, voor Tsjechië.

Nikon Bruiloften

Het Nikon-collectief voor Europese bruiloften

Dankzij de oprichting van de verschillende collectieven wordt er een doorlopende, exclusieve serie met content geproduceerd die wordt geplaatst op de Europese website van Nikon. Van ‘de dans van de brioche’ (la danse de la brioche) tot het breken van borden: het collectief heeft zowel ongewone als prachtige tradities uit Europa genomineerd en gefotografeerd. De content is ontworpen om inspiratie en ideeën te bieden aan trouwfotografen.

Alle foto’s worden genomen met de Nikon D850. Dat is natuurlijk geen verrassing aangezien de snelle FX-formaat sensor met heel hoge resolutie een gigantisch hoge lichtgevoeligheid en dynamisch bereik klaar heeft staan. Hiermee kunnen de fotografen het verhaal van een echtpaar vertellen en ze later die bijzondere dag opnieuw laten beleven.

Na de lancering zal Nikon elk half jaar via het Nikon-collectief voor Europese bruiloften nieuwe inzichten geven over de komende bruiloftstrends. De tweede editie met exclusieve content zal beschikbaar zijn in april 2018 en laat de trends en verwachtingen voor de lente/zomer van 2018 zien.

Bekijk het snel zelf op de website van Nikon: Nikon-collectief Europese bruiloften

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.