Samsung Galaxy K Zoom

Wil je graag altijd een fototoestel bij je hebben, maar is het niet zo gemakkelijk om tijdens je dagelijkse routine rond te lopen met een spiegelreflexcamera? Dan is de Samsung Galaxy K Zoom de ultieme oplossing!

Samsung Galaxy K Zoom

Foto van samsung.be

Dit toestel is de opvolger van de Samsung Galaxy S4 Zoom en brengt dan ook wat verbeteringen met zich mee. Zo ligt de Samsung Galaxy K Zoom veel beter in de hand en weegt hij minder. Een minpuntje aan de update? De sensor is even groot gebleven, maar brengt wel meer megapixels met zich mee, daarover later meer.

Dankzij de mooie combo van een smartphone en een compact camera heb je nu altijd bij wat je nodig hebt. Een goede smartphone voor dagelijks gebruik en een prachtige camera voor al je foto’s onderweg.

De specificaties van de Samsung Galaxy K Zoom zijn best verbluffend voor een smartphone camera. Het is dan ook duidelijk te merken dat Samsung zich duidelijk richt op mensen die veel bezig zijn met fotografie.
Samsung koos voor de geüpgradede sensor van de Samsung Galaxy S4, die een 20.7 megapixel sensor bevat. Nadeel van de sensor te upgraden zonder de grootte aan te passen is dat de pixels groter worden en dat resulteert dan weer in foto’s die vaak te donker zijn.

Als je vindt dat je met een gewone smartphone camera te weinig kan inzoomen, dan zal je aangenaam verrast worden door het zoom bereik van deze krachtpatser. In tegenstelling tot het digitaal inzoomen van de meeste smartphone camera’s,  heeft Samsung ervoor gezorgd dat je 10 maal optisch kan inzoomen!

Aangezien de Samsung Galaxy K Zoom gemaakt is voor fotografie enthousiastelingen zijn er ook een heleboel leuke software features aanwezig. Zo kan je gemakkelijk HDR (High Dynamic Range) foto’s maken, een zonsondergang fotograferen en dankzij het Selfie Alarm kan je heel gemakkelijk selfies maken met de grote zoomlens in plaats van met je front facing (2MP) camera. Deze feature detecteert automatisch of je gezicht perfect in beeld wordt gebracht en maakt dan vijf foto’s waaruit jij de beste kan kiezen.
Maak je veel foto’s van bewegende onderwerpen? Dan zal je de burst functie in combinatie met het automatisch volgen van je onderwerp heel veel gebruiken.

Samsung Galaxy K Zoom

Foto van samsung.be

Het design van deze vernieuwde camera is veel beter dan dat van zijn voorganger. Hij weegt aanzienlijk minder en heeft geen rare bult meer rond de lens wat ervoor zorgt dat je de camera heel gemakkelijk kan vasthouden. Wel moet je er op letten dat je je vingers niet voor de xenon flits houdt.

De Samsung Galaxy K Zoom vat zichzelf samen als een een smartphone camera die kleurrijke foto’s kan maken door een 20.7 megapixel sensor maar soms zijn de foto’s wat donker door het vergroten van het aantal megapixels zonder de sensor grootte aan te passen.

Dit toestel is volgens CameraCheck aan te raden aan mensen die veel met fotografie bezig zijn en die naast hun spiegelreflex camera ook een leuk digitaal gadget willen gebruiken voor een mooie prijs.

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.