Rollei Pro Display bescherming voor je camera

Vroeger kon je voor de meeste DSLRs een bescherming kopen voor je LCD display. Tegenwoordig wordt hier door de fabrikanten minder aandacht aan geschonken. Rollei denkt daarom dat het een oplossing kan bieden voor mensen die hun LCD display willen beschermen.

Rollei Pro Display Protection

Universeel vs camera specifiek

Rollei heeft met de ‘Pro Display Protection’ een bescherming ontwikkeld voor een groot aantal populaire camera’s van professionele DSLRs tot instapmodellen. Zo kan je voor zowel de Nikon D4 als voor de Olympus PEN Lite E-PL5 eentje bestellen.

Mocht Rollei voor jouw camera nog geen specifieke bescherming hebben ontwikkeld, kan je altijd een universele versie proberen. Er zijn drie verschillende modellen beschikbaar van 3” met aspectratio’s van 4:3, 16:9 en 3:2.

Gemakkelijk plaatsen

De plaatsing van de Rollei Pro Display Protection is heel gemakkelijk. De eerste stap is uiteraard het schoonmaken van je huidige display zodat er zeker geen vuil onder de bescherming zit. Daarna verwijder je de rode folie. Plaats de beschermer op je scherm en druk goed aan. Als laatste verwijder je de blauwe folie.

Om de Rollei Pro Display Protection van je LCD display te verwijderen gebruik je best de meegeleverde kaart. Dan is het in geen tijd gebeurd. Er zullen ook geen lijmresten achter blijven.

Rollei Pro Display Protection

Kenmerken

Heb je een aanraakscherm? Geen probleem ook dat volledig ondersteunt!

Je zal wel een beetje moeten inboeten aan de kwaliteit van je scherm, zo zal er maar ongeveer 95% van het licht door je beschermer komen.

De Rollei Pro Display Protection is krasbestendig, breekt niet (bij normaal gebruik) en is schokbestendig. Ook stof, zweet en reflecties maken geen schijn van kans meer.

Beschikbaarheid

De prijzen variëren van €19,99 voor de universele versie tot €29,99 voor de meer professionele DSLRs.

Je kan de Rollei Pro Display Protection aankopen via de website van Rollei.

 

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.