Rhino Arc

Timelapse video’s kan je snel naar je eigen hand zetten door een ander perspectief te creëren dan de andere fotografen. Dat kan je doen door je beeld anders te framen of door beweging toe te voegen. Dat laatste doe je met de Rhino Arc.

Rhino Arc

Technische uitdagingen

Het moeilijke werk wordt voortaan overgenomen door de Rhino Arc. Het enige wat je moet doen is alles instellen. Zo kan je voor je timelapse de sluitertijden controleren met de ingebouwde intervalometer. Het systeem gaat je camera een foto laten nemen wanneer de camera niet in beweging is, zo beperk je wazige of onscherpe foto’s.

Afgelegen tripjes en bijna onbereikbare plaatsen zijn geen enkel probleem dankzij de compacte uitvoering en ingebouwde batterij.

Specificaties

De Rhino Arc gebruikt een interne motor en een herlaadbare batterij. De camera kan 360 graden gedraaid worden voor de ultieme timelapse video.

Het systeem kan setups tot 6,8kg dragen en weegt zelf maar een halve kilogram.

De Rhino Arc is compatibel met alle Rhino Sliders en kan gemakkelijk gekoppeld worden dankzij de meegeleverde kabel. Hierdoor wordt filmen ook kinderspel.

Beschikbaarheid

De Rhino Arc kan al besteld worden en wordt in de lente 2016 geleverd. Je zal ongeveer $400 moeten rekenen. Bestellen kan op de website van Rhino.

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.