Nieuwe GoPro Accessoires

Met de zomervakantie die gaat beginnen, heb je waarschijnlijk ook meer tijd om jezelf uit te leven met je GoPro. Nog beter is dat er nog meer mounts werden ontwikkeld om nog leukere video’s op te nemen!

GoPro Nieuwe Accessoires

GoPro Seeker

Speciaal voor de rondtrekkende toerist heeft GoPro niet alleen een mount ontwikkeld maar ook een rugzak. De Seeker doet dienst als een soort Chesty maar dan met 16l opbergruimte en de mogelijkheid om hem te gebruiken als hydratatie rugzak (2l). Daarnaast kan je ook nog eens 5 GoPro camera’s opbergen.

GoPro Seeker

GoPro Pro Handlebar / Seatpost / Pole Mount

Ook aan de toeristen die wel eens een toertje gaan fietsen is gedacht met deze nieuwe mount. De GoPro Pro Handlebar / Seatpost / Pole Mount kan gebruikt worden bij zowat elke fiets. Zolang de staaf waarop je de mount wil gebruiken niet breder is dan 35mm.

GoPro Pro Handlebar Seatpost Pole Mount

GoPro Pro Seat Rail Mount

Net zoals de GoPro Handlebar / Seatpost / Pole Mount is ook de Pro Seat Rail Mount speciaal voor fietsers ontwikkeld. We kijken nu al uit naar de adembenemende beelden van spectaculaire afdalingen! Met de Pro Seat Rail Mount kan je achterwaarts filmen wat voor prachtige beelden gaat zorgen.

GoPro Pro Seat Rail Mount

Prijs en beschikbaarheid

Omdat de zomer er nu hopelijk echt aankomt zijn de nieuwe accessoires direct beschikbaar! De GoPro Seeker kan van jou zijn voor €189,99. De GoPro Pro Handlebar / Seatpost / Pole Mount zal je €64,99 kosten. Voor de GoPro Pro Seat Rail Mount zal je €44,99 moeten neertellen.

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.