Met de LensHide van LensCoat ben je onzichtbaar

Natuurfotografen hebben de moeilijke opdracht om zo onzichtbaar mogelijk foto’s te maken, zodat de dieren zeker niet schrikken en heel dichtbij kunnen komen. Dat is niet altijd even simpel, maar met de LensHide wordt het wel heel gemakkelijk.

 LensCoat LensHide

Ultra draagbaar

De LensCoat LensHide is voor natuurfotografen een onmisbaar accessoire dat je helpt om onzichtbaar te worden in de wildernis. Volgens LensCoat is het “het best ontworpen accessoire (om je te verbergen) momenteel verkrijgbaar op de markt.”.

Het is handig mee te nemen met de meegeleverde tas. Alles in totaal weeg amper 1kg.

Hoe te gebruiken

LensCoat heeft een kort filmpje (onderaan) waarin te zien is hoe gemakkelijk je de LensHide kan gebruiken. De stappen zijn eenvoudig; Je opent het zakje, schuift de LensHide over de camera, de lens, de tripod en jezelf.

LensCoat LensHide

Materiaal

Het is gemaakt van materiaal waardoor je kan ademen, daar bovenop is er een ‘raampje’ met gaas gemaakt waar frisse lucht naar binnen kan. Het geeft je ook de mogelijkheid om de omgeving te bekijken.

Door een Velcro band om je hoofd zorg je er voor dat het ‘raampje’ altijd vooraan blijft.

Er is echt aan alles gedacht; Zo is er ook een opening voorzien om een externe flits te gebruiken en kan je de opening van de lens aanpassen aan elk formaat door een koordje aan te trekken.

Prijs en beschikbaarheid

De LensHide van LensCoat is beschikbaar in twee kleuren, Realtree AP Snow en de Realtree Max4, wat neerkomt om een bruine of witte tint. Beide zijn verkrijgbaar voor $119,99.-

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.