Maak creatieve foto’s met je smartphone

Onze smartphone hebben we altijd bij en applicaties met speciale effecten hebben we allemaal. Maar echt creatief springen we er meestal niet mee om. Wil je eens iets echt unieks proberen? Gebruik dan de nieuwe lenzen van Lensbaby.

Lensbaby Creative Mobile Kit

Creative Mobile Kit

Deze kit legt voornamelijk de focus op iPhone gebruikers aangezien er een speciaal systeem met een magneetje is ontworpen dat past rond de contouren van een iPhone 5, 5s, 6 en 6 Plus. Hiermee kan je gemakkelijk de lens op je iPhone klikken. Voor de Android gebruikers is er een minder praktisch plak-systeem ter beschikking. Eenmaal je de lens hebt vastgeplakt kan je ze er niet meer afhalen.

Lensbaby LM20

Applicatie

Lensbaby heeft de bijhorende applicatie ook wat verandert, zo kan je tijdens het maken van foto’s geen kleur-effecten meer toepassen, deze kan je nu enkel nog in de nabewerking toevoegen waar nodig. Als je deze applicatie gebruikt in combinatie met één van de twee lenzen krijg je de beste resultaten.

Beschikbaarheid

De lensbaby Creative Mobile Kit kan je al kopen op de website van Lensbaby voor $89,95. Voor dat bedrag krijg je een groothoeklens, een lens die je dubbel gaat laten zien, een hulpstuk voor het verwisselen van de lenzen en het kliksysteem dat de basis vormt om de lenzen gemakkelijk te kunnen bevestigen.

 

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.