GNARBOX: Bewerk je foto’s en video’s overal ter wereld

Wanneer je op vakantie bent maak je veel foto’s en video’s. Elk geheugenkaartje is meestal helemaal vol en je komt thuis met gigabytes aan ongesorteerde data. Met de GNARBOX zijn al die problemen voorbij.

Dankzij dit apparaat kan je overal waar je maar wil je foto’s of video’s van je geheugenkaarten opslaan. Met een maximale opslagcapaciteit van 128GB kom je al best een eind. Hierdoor kan je nog meer foto’s en video’s maken zonder je zorgen te moeten maken over volle geheugenkaarten.

GNARBOX

Draadloos netwerk

De GNARBOX heeft een ingebouwde WiFi-antenne waardoor je gemakkelijk met je smartphone en tablet kan verbinden. Je hoeft niet heel dicht bij de GNARBOX te blijven zitten, het signaal kan je tot op minimaal 20m ontvangen. Je kan maximaal vier toestellen tegelijkertijd koppel aan de GNARBOX.

Bewerken en monteren

Je kan de GNARBOX niet alleen gebruiken om je foto’s op te slaan. De GNARBOX wordt geleverd met een heleboel functies die er voor zorgen dat je je laptop niet meer nodig hebt. Zo kan je video’s bewerken met slow-motion gedeeltes of de belichting van foto’s aanpassen met een simpele swipe op je smartphone of tablet.

Water- en stofdicht

Omdat je de GNARBOX overal kan meenemen op je trip is hij voorzien van een IP 67-certificaat. Dat betekent dat de GNARBOX tot 1m diep onderwater kan en stofdicht is.

GNARBOX

Kleine krachtpatser

Het is een klein en compact apparaat wat heel gemakkelijk is als je met weinig materiaal reist. Desondanks zijn kleine omvang is de GNARBOX echt een krachtpatser. Zo is er een Quad Core 2.2Ghz processor ingebouwd in combinatie met een 8 core 3D GPU! Zo kan je zelfs video’s in de Ultra Hoge 4K-resolutie bewerken. Er zijn twee USB3-poorten, een SD- en MicroSD-kaartslot voorzien. Op één enkele laadbeurt kan je tot 8 uur lang foto’s en video’s bewerken.

Kickstarter

De GNARBOX is een Kickstarter project dat je in staat stelt om dit schitterende apparaat aan te kopen voor $179, dat komt ongeveer neer op €160.

Wil je goedkoop een goede backup-oplossing voor je video’s en foto’s hebben voor op vakantie of eender welke andere trip? Neem dan zeker eens een kijkje op de Kickstarter pagina van GNARBOX.

Wij zijn alvast fan!

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.