Dinnercam: Een foto studio voor op restaurant

Tegenwoordig heeft iedereen zijn smartphone op tafel klaar liggen tot het eerste gerechtje wordt geserveerd. Alvorens te proeven of het lekker is laten we het gerecht koud worden om al onze vrienden te kunnen laten zien wat we aan het eten zijn. De meeste foto’s zijn door het omgevingslicht in het restaurant niet altijd even goed. Dankzij Dinnercam zijn die problemen nu ook van de baan.

Dinnercam

Alsof het voor de hardwerkende chefs nog niet erg genoeg was dat de gasten het eten laten koud worden om ontelbare foto’s te nemen van wat ze gaan eten is er nu een draagbare foto studio om je restaurant foto’s naar het volgende level te brengen.

De Dinnercam is een initiatief van het restaurant El Burro, in Kaapstad, en het Zuid-Afrikaanse WiFi netwerk MWEB. De foto studio is ongeveer zo groot als een placemat en biedt je de perfecte belichting voor je foto’s. De samenwerking tussen het restaurant en het WiFi netwerk zorgde ervoor dat de restaurant gasten die een foto namen met de Dinnercam, die aangeboden werd door het restaurant, en deze op Instagram plaatsten met de hashtag #Dinnercam een gratis afgedrukte versie van hun foto kregen.

Tot hiertoe is de Dinnercam enkel beschikbaar in Zuid-Afrika, dus de restaurants in Europa hoeven nog geen schrik te krijgen. Hoewel het eten misschien niet meer koud wordt dankzij de Dinnercam, want je belichting is tenminste altijd juist.

In de video hieronder kan je de Dinnercam in actie zien:

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.