De Production Manager 50 is de grootste

Think Tank staat bekend voor het grote assortiment aan cases, rugzakken en andere accessoires voor ons fotografen. Om hun gamma nog wat uit te breiden maakten ze de grootste case tot nu toe.

Think Tank Production Manager 50

Professionele kwaliteit

De Production Manager 50 werd ontworpen om belichtingsmateriaal op een veilige manier te kunnen transporteren. Aangezien dat statieven en lichtkoppen nogal wat plaats innemen moest de Production Manager 50 dus wat groter worden. Zo kunnen er C-stands, verschillende lichtkoppen, power packs, softboxen en lichtstanden worden opgeborgen.

Er werd gezorgd voor schokabsorberende wieltjes die ver uit elkaar staan om zo te voorkomen dat de case zou omvallen. De case heeft op de vier zijden versterkte handvaten, zo kan je met twee personen de case veilig uit de wagen laden. Het interieur is volledig aanpasbaar aan jou noden, elk vakje kan je op een andere plaats zetten.

Genoeg opbergruimte

Behalve de binnenkant van de case die je volledig op maat kan aanpassen heeft de Production Manager 50 ook nog een aantal zakjes die je kan bereiken via een ritssluiting. In deze zakjes kan je grey cards, kabels en andere accessoires kwijt.

Heb je veel meer materiaal dan wat er in deze case kan? Geen probleem, Think Tank heeft er voor gezorgd dat je langs twee zijden van de case aan de buitenkant ook nog tripods of lichtstanden kan vastmaken.

Think Tank Production Manager 50 Zijkant

Levenslange garantie

Door gebruik te maken van de beste materialen is Think Tank er van overtuigd dat je je hele leven met deze case verder kan. Daarom geven ze ook garantie voor defecten voor zo lang je de case effectief gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid

Je kan de Think Tank Production Manager 50 nu al kopen voor de adviesprijs van $599.75,-

 

 

Pin It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.